Ambrosia hotel

Ambrosia Hotel Ieper, telefoonnr: 0032 57 366 366

Welkom in dit kleinschalig, vriendelijk familie hotel Ieper. Dit leuk hotel is recentelijk volledig gerenoveerd. Vincent en een kleine staf heten u van harte welkom. We bieden geen grote luxe. We bieden wel nette, stijlvolle en moderne kamers aan. Elke kamer heeft zijn knusse badkamer en satelliettv met Engelse, Franse en Duitse posten. De sfeer is gemoedelijk. Geniet van gratis internettoegang in de lobby alsook van de gratis wifi. De wifi is snel en er is in het ganse gebouw een goed bereik. Dit betekent in de receptie, ontbijtruimte en alle kamers.

Het correct hotel is gelegen op 5 minuten wandelen van de Menenpoort. Dit is handig om ‘s avonds de Last Post bij te wonen om 20 uur. De Grote Markt en Lakenhallen liggen op 3 minuten wandelen. U slaapt in centrum Ieper, maar toch in een rustige omgeving. Ver genoeg van de activiteiten op de Grote Markt en weg van de drukke straten. Voor fietsers is er gratis veilige fietsstalling voorzien.

Enkel gratis voordeelpas voor boekingen via deze site. Deze voordeelpas geeft kortingen op musea en sites in de regio. Je krijgt bijvoorbeeld  2,5 euro korting per persoon op een toegangsticket van het In Flanders Fields Museum. De totale waarde aan kortingen bedraagt 70 euro.

Ook het volledige dak is goed geïsoleerd. De beglazing is hoogrendementsglas. Dit betekent een aangenaam klimaat in het hotel. Airco gebruiken we niet, gezien dit ook niet nodig is. Wat we wel hebben, is zonwering. De zonwering houdt de kamers relatief koud in de zomer. In de winter is het hotel aangenaam warm.

Het gebouw is eigendom van Vincent en Iwona. Het hotel heeft een goede bezetting. We bieden geen luxe, maar vinden het fijn dat alles werkt zoals het hoort. Bij technische problemen, wordt in de mate van het mogelijke zo snel mogelijk voor een oplossing gezorgd.  We hebben een score van 9.1 op booking.com.

KLIK HIER VOOR PRIJZEN EN BESCHIKBAARHEID

Boek hier nu rechtstreeks op onze site en krijg 5% korting. Gebruik de code “AMBROSIA”.

Hotel Ambrosia, D'Hondtstraat 54, 8900 Ieper, phone: +32 57 366 366