Contact

Contact Ieper Hotel Ambrosia

Ieper hotel Ambrosia is gelegen op 300m van de Grote Markt. Op De Grote Markt bevindt zich het vernieuwde In Flanders Fields Museum . We bieden stijlvolle, eigentijds en erg nette kamers aan eerlijke tarieven. Echter hebben we niet bespaard op de bedden, het gebouw, ontbijt, locatie en vriendelijkheid :-).

Het mailadres is: infoatambrosiahotel.be. We behandelen uw mail zo spoedig mogelijk. Het telefoonnummer is 057 366 366.

Klik hier voor prijzen en beschikbaarheid.

contact ambrosia Ieper hotel

 

 

 

 

 

Parking voor Ieper Hotel Ambrosia

Hotel Ambrosia beschikt niet over privéparking. Normaal is er geen probleem met het vinden van een parkeerplaats vlakbij.  Parkeren is overal gratis van 18u tot 9u. Parkeren kost één euro per uur van 9 uur tot 12 uur en van 13u30 tot 18u00.  Op zondagen en feestdagen is parkeren altijd gratis in gans Ieper. Er bevinden zich ook altijd gratis randparkings te Ieper, zonder beperkingen. De dichtste is op ongeveer 500 meter van het hotel. Bij reservaties, wordt automatisch ook een plannetje per mail opgestuurd. Dat plan toont waar je kunt gratis parkeren. Je kan ook rijden tot het hotel, uitladen en dan verderop gratis parkeren. Er is ook een privéparking op 350m van het hotel aan 11 euro voor 24 u.

 

Wie is Vincent?

Ik ben opgegroeid in Ieper in 1978 en ken de streek goed. Ik wilde altijd mijn eigen bedrijf hebben. Eind 2007 heb ik het gebouw gekocht. Eerst en vooral is er grondig gerenoveerd. Daarna in maart 2008 openende het Ambrosia hotel. Mijn ultieme doel is dat u als gast zo tevreden bent, dan u nog wilt terugkeren. Terugkerende gasten zijn het mooiste compliment dat ik kan krijgen. In mijn vrije tijd hou ik van fietsen, lopen, de natuur en tijd bij het gezin doorbrengen.

Wie is Iwona?

Ik ben opgegroeid in Polen. Als student heb ik talrijke vakantie doorgebracht in België voor studentenjobs. Na mijn studies ben ik naar België gekomen om voltijds Nederlands te leren. In dat jaar heb ik Vincent ontmoet… Nu zijn we gelukkig getrouwd en hebben we een tweeling van 10. Ik spreek heel goed Nederlands en help Vincent met de zaak. Ik hou ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en zorg voor de finishing touch in het hotel. In mijn vrije tijd lees ik boeken, speel met mijn kinderen en fiets. Ik hou van gezonde voeding en fysieke activiteit.

Hotel Ambrosia, D'Hondtstraat 54, 8900 Ieper, phone: +32 57 366 366