hotel met fietsen te huur

Ambrosia hotel met fietsen te huur.

Ambrosia is een hotel met fietsen te huur te Ieper. Ieper ligt in West-Vlaanderen en heeft een oorlogsverleden. Tijdens het fietsen, vind je er tal van herinneringen aan de WOI. Dit kunnen musea zijn, bunkers, begraafplaatsen, bezoekerscentrums e.d. We geven u hieromtrent graag meer uitleg net voor uw vertrek. Los van het oorlogsverleden is de Westhoek een mooie, dunbebouwde streek met veel leuke paden, bossen, velden e.d.

Bovendien is de regio erg fietsvriendelijk met een uitgebreid knooppuntnetwerk. Ook zijn er verschillende themaroutes of fietsroutes zoals de Salient route.  Deze zijn verkrijgbaar in het hotel zodat je meteen kan gaan fietsen.

We beschikken over gloednieuwe, zeer complete Gazellefietsen van 2016 met 24 Shimanoversnellingen. Je rijdt moeiteloos over elke heuvel. Het aantal heuvels in deze regio zijn wel beperkt, maar er zijn er wel een aantal. De fietsen hebben een comfortabel Selle Royal zadel. Ze zijn gemakkelijk in de hoogte verstelbaar is.  Het voorlicht voorziet 30 lux, wat meer dan voldoende is om veilig door het verkeer te rijden. De betrouwbare naafdynamo in het voorwiel zorgt voor een altijd goed werkend licht.

Aan de voorkant van de fietsen, is er de hoogwaardige Suntourvering zodat het fietsen nog prettiger is bij het rijden over kasseistenen of andere oneffenheden. Ook de dikte van de banden spelen een rol in het comfortabel rijgedrag. Deze zijn 38 mm dik, ontwikkeld voor een optimaal rijcomfort. De diameter is 28 inch (standaard).

De banden (Cityride II) zijn snel en stevig gebouwd zodat je veilig en comfortabel kan fietsen. Door zijn omgekeerde profieldesign heeft het een groot bodemcontactvlak en een lage rolweerstand. Een nieuwe breakerlaag onder het loopvlak beschermt tegen lekrijden.

Het gewicht is slechts 14,3 kg, wat bijzonder weinig is voor een dergelijke fiets. Dit lage gewicht zorgt ervoor dat je sneller en makkelijker fietst.

Hotel met fietsen te huur is handig omdat je makkelijk de dag per fiets kunt starten vanuit het hotel.

Kortom: een kwalitatieve, lichtgewicht trekkingfiets voor gegarandeerd fietsplezier.

Hotel Ambrosia, D'Hondtstraat 54, 8900 Ieper, phone: +32 57 366 366