Kamerverhuur Ieper

Kamerverhuur Ieper

Van harte welkom voor kamerverhuur Ieper in het Ambrosiahotel. U bent op zoek naar een nette, stijlvolle kamer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

We bieden al kamers aan vanaf 65 euro. In de receptie is er een drankenautomaat voor 30 verschillende koude dranken. De keuze bestaat uit frisdrank, water, (streek)bier en wijn. In de receptie is er ook een warmedrankenautomaat. Daar bestaat de keuze uit verschillende soorten koffie, warme chocomelk en thee.

Alle bedden zijn uitgerust met een degelijke matras. Elke kamer beschikt over een badkamer. Elke badkamer beschikt over een toilet, douche en lavabo. Er zijn alsook zeepjes, douchegels, shampoo’s en handdoeken aanwezig.

Alle kamers hebben eveneens tv met een reeks van internationale zenders. Bovendien is er goede wifi ontvangst. Het signaal is goed, alsook de download- en upload snelheid.

Het hotel is vergund en voldoet aan alle eisen. Brandveiligheid, comfort, isolatienormen en is up to date. Zo zijn bijvoorbeeld alle kamers voorzien van een usb-oplader. Dit komt van pas bij internationale gasten die een andere stekker hebben. Kamerverhuur Ieper is elke dag mogelijk. De receptie is elke dag open van 7u30 en 19u30.

Elke kamer is net ietsjes anders. Hier gaat het niet om een prefab snelbouw hotelketen. In het Ambrosiahotel is elke kamer op maat met de nodige zorg en aandacht tot stand gekomen. De nodige aanpassingen of verbeteringen blijven we doorvoeren.  We vinden het ook fijn om in een goed verzorgd hotel te werken. Ons ultieme doel is dat u zo tevreden bent dat u nog wil terug keren.

Het Ambrosiahotel ligt op slechts 5 min. rijden van de autostrade A19.

Wij heten u van harte welkom en hopen u spoedig te mogen verwelkomen.

Voor meer toeristische informatie over de stad Ieper, verwijs ik u graag naar de dienst van toerisme. De dienst van toerisme bevindt zich op de Grote Markt.

Hotel Ambrosia, D'Hondtstraat 54, 8900 Ieper, phone: +32 57 366 366